söndag 6 november 2011

Julklappar till Henne - Personligt omtanke

Det finns nog hur många pojkvänner därute som helst som precis i denna stund kontemplerar och funderar över vad de ska köpa för julklappar till henne - tjejen i deras liv. Och det med rätta. Vilken julklapp till henne, eller julklappar till henne, som du väljer att investera dina svårt förvärvade pengar i, kommer att ha större betydelse än vad du kanske tror. Julklappar och presenter handlar ju inte endast om det materiella värdet. Det är minst lika viktigt med det symboliska värdet. För att bistå dig lite på vägen att välja julklapp till henne ska vi i nästa avsnitt titta på ett par punkter som är viktigt att åse. Åtminstone om det är viktigt för dig att din julklapp till henne faller henne i smaken.

Det primära du bör tänka på är att julklappen visar att du bryr dig om henne. Visa att du bryr dig. Och allra helst att du har lyssnat på hennes önskemål. Den mest lämpliga julklappen till henne är den som hon reagerar med positiv överraskning på. Inte för att den är speciellt dyr eller av hög kvalitet, utan för att den visar att du verkligen vet vad hon tycker om, att du har varit lyhörd för hennes behov. Tänk därför efter noga nu. Har hon uttryckt en önskning om något speciellt? Kanske var det länge sen, kanske var det nyligen. Har du lyssnat? Då har du ett perfekt läge inför att köpa en riktigt uppskattad julklapp till henne.

En annan viktig aspekt är att ge något som inte kan tolkas alltför mycket i ena eller andra riktningen. Särskilt om det handlar om en kvinna som du inte varit bekant med länge, men som du tycker väldigt mycket om. Jag ska ge några exempel så kanske du förstår. Att ge bort ett gymkort i julklapp kan å ena sidan tolkas som du bryr dig om hennes välbefinnande och hälsa, men också som att du anser att hon behöver gå ner i vikt. Vilken tolkning som kommer att ha företräde beror inte alltid på dina sanna avsikter. Tolkningar lever, som du brukar heta, i subjektets egen hjärna. Jag brukar därför alltid avråda från att ge denna typ av julklappar till henne.Har hon uttryckligen önskat sig julklappen så är det förstås inga som helst problem. Men är det en överraskning och ett eget initiativ från dej, så bör du alltid tänka efter noga innan du beslutar dig.

Det brukar alltid funka bra med julklappar till henne som visar någon form av omtanke. Förslagsvis parfym, hudvårdsproddukter av olika slag eller ännu bättre: en behandling eller upplevelse som har med detta segment av julklappar att göra. Lite vardagslyx helt enkelt. Jag har svårt att föreställa mig en kvinna reagera negativt på att få en härlig ansiktsbehandling, en heldag på den lokala SPA-anläggning eller något i liknande i julklapp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar