måndag 7 november 2011

Julkapp till henne 5 i Topp

Då tänkte vi lista 5 julklappar till henne och sidor på nätet som kan hjälpa just dig - ja, just du där vid datorn som surfar runt och letar efter...julklappar till henne. Det här är ingen direkt rangordnad lista från med "den bästa julklappen" på förstaplatsen, utan rätt och slätt 5 tips på olika julklappar till henne, men också andra sajter som tipsar om detsamma.

1. En annan bra sida med julklappstips till henne

För att exemplifiera lite mer angående vårt ovanstående resonemang, så tänkte vi börja med att rekommendera följande sida om julklappar till henne. Det är ungefär som den här sidan, fast tips på olika e-butiker och produkter. En bra mix tycker jag. Lite prylar, lite skönhet, lite kläder och upplevelser.

2. Jag är julklappar till ....nä, jag är Zlatan

Årets mest hajpade bok, förmodligen hela 2000-talets mest emotsedda och omdebatterade, är David Lagercrantz "Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse". Varför det här är en bra julklapp till henne får du lista ut själv. Men vare sig hon är intresserad av fotboll eller inte, så är Zlatans uttalanden, tankar, tokigheter och geni alltid läsvärt. För det här handlar inte om fotboll. Det handlar om livet, det svenska samhället, fotbollskulturen och en av världens mest berömda svenskar någonsin. Du kan läsa mer eller köpa denna bok här på Bokia.

3. Ge bort en julklapp till henne = en bok om ert liv tillsammans
Är det en flickvän, sambo eller kanske äkta maka du ska köpa julklapp åt finns det en given tumregel att följa. Ju mer personlig din present är, desto mer pussar kommer du att få i jul. Och vad kan vara mer personligt än en fotobok med era bästa minnen samlade på ett och samma ställe - allt i en snygg inbuden bok; som verkligen ser ut som en riktig bok. På Solentro kan du göra din egen bok, med dina egna bilder, foton och texter.

4. Ett smycke till henne är alltid rätt.

Det kan svårligen gå fel med ett smycke. I alla fall om det vet aldrig så lite om vilka slags smycken hon är förtjust i. På underbara e-butiken Kyssjohanna.se finns det vackra smycken för massor av tillfällen - och i massor av utförande och prisklasser. Gå in och botanisera nu! Vem vet, kanske är det dax för den stora frågan till jul? Då kan du så att säga slå två flugor i en smäll och kombinera din julklapp till henne med det ljuva ljudet av bröllopsklang.

5. Hudvårdsprodukter & skönhet
Okej, vi erkänner. Det här julklappstipset är kanske inte världens mest originella, men vi hoppas att det inte gör så mycket. Vi tycker nämligen också att det är en alldeles utmärkt idé att ge bort en set med hudvårdsprodukter till henne. Men vi tänkte tipsa om en annan sida som skriver en hel del om just hudvårdsprodukter - ja, sida och sida, en blogg är det frågan om. Och det är den här bloggen om hudvårdsprodukter. Här köper du alltså inte hudvårdsprodukter, utan läser om dem...och sen är det bara att gå vidare bland tipsen och handla den där perfekta julklappen till henne!